Ankh: Reverse the Curse

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2005. november 4. (18 éve 8 hónapja)

Műfaj: Humoros, Fantasy

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: 3D

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: Deck13 Interactive

Kiadó: BHV Software

Platform: Nintendo DS, Windows/DOS

Leírás:

Az Ankh trilógia első része, mely az eredetileg Németországban már 1997-ben megjelent Ankh: The Tales of Mystery című kalandjáték feldolgozása. A teljes 3D-s megvalósítással büszkélkedő játék a hagyományos point and click irányítást és játékmenetet használja. A Nindento DS-es változat Ankh: Curse of the Scarab King címen jelent meg 2008-ban, és elég alacsony értékeléseket kapott.

A történetben a fiatal egyiptomi srácot, Assilt irányítjuk, aki egyébként egy egyiptomi építész fia. Egyik nap ellopja az apjától a nagy piramisba való belépéséhez szükséges kulcsot, hogy egy nagy bulit szervezzen. Odabent véletlenül felborít egy ősi urnát, ami miatt megátkozza őt egy halott múmia, akit felzavart álmából. Az átok mellé azonban megszerzi a mágikus ankhot, és nagy eséllyel az élete szerelmét is. Az átkot csak a fáraó képes feloldani, azonban Assil csak egy egyszerű proli, ezért ahhoz, hogy a fáraó elé kerülhessen, egész Egyiptomot be kell járnia, hogy felhívja magára a figyelmet.

A játék rengeteg LucasArts és Telltale jegyet visel magán, amiben nincs semmi meglepő, ugyanis sok ex-LucasArts-szos emberke dolgozott a játékon.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.