Ankh 2: Heart of Osiris

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2006. október 30. (17 éve 8 hónapja)

Műfaj: Humoros, Fantasy

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: 3D

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Leírás:

Az Ankh sorozat második részében folytatódnak Assil kalandjai az egyiptomi piramisok között. Miután megmentette a fáraó lányát, megtörte a halott múmia átkát és megszerezte magának élete szerelmét, Tharát, úgy gondolja, hogy élete a lehető legpofásabban alakul. Szerencséje azonban nem tart ki sokáig. A fáraó lánya továbbra is magának akarja Assilt és Osiris továbbra sem mondott le az Ankhról. Egyik reggel Assil az utcán ébred, miután jól összeveszik Tharával, de mindennek tetejébe még az Ankhja is eltűnik.

Mivel a játék közvetlen folytatása az első résznek, ezért sok ismerős arccal találkozunk majd ebben a részben. A grafika ismét teljesen 3D, az irányítás pedig a már megszokott point and click.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Linkek

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.