Anamorphine

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2018. május 31. (6 éve 1 hónapja)

Műfaj: Rejtélyes, Dráma

Játékmenet: Sétaszimulátor, Narratív történetmesélés

Grafikai stílus: 3D

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Leírás:

Az Anamorphine egy belső-nézetes, szürreális, leginkább a felfedezésre koncentráló kalandjáték, amelyben a játékos a főhős poszttraumatikus emlékeit és élményeit éli át, amiket egy ismeretlen múltbeli esemény okozott. Tyler - a főhős - próbálja megtagadni az említett betegségét, de a folyton visszatérő emlékek között mindig rátalál halott feleségére. Vajon sikerül Tylernek végre levakarnia magáról a bűntudatot, vagy teljesen felemésztik őt az emlékei?

A játékban egyetlen párbeszéd sem hangzik el, és a fejlesztők narratív módon próbálják bemutatni nekünk egy mentálisan sérült fiatal férfi gondolkodását és emlékeit.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.