An American Tail - Fievel Goes West

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 1993. január 1. (31 éve 6 hónapja)

Műfaj: Humoros

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: PixelArt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: Manley & Associates

Kiadó: Capstone

Platform: Windows/DOS

Leírás:

A nálunk kevésbé ismert rajzfilm, az Egérmese 2 játékváltozata ami egy Disney stílusban rajzolt egeres vadnyugati történet. A 91-es film után két évvel érkezett a játék, de nem lett nagy siker, inkább az egy évre rá érkező platformer lett népszerű.

Az 1800 as években amerikába emigrált egércsalád úgy dönt, hogy a vad nyugatra vándorol. A főhős Fievel utcai bandákba verődik és valódi fegyverforgató lesz belőle. A legfőbb veszélyt Karmanyúz és macska bandája jelentik, akik felforgatják a várost és az egerekből hamburgert csinálnak. Fievel a helyi kutya seriffel és vegetáriánus macska barátja segítségével száll szembe a betolakodókkal.

A megadott weboldal linken ingyenesen letölthető, DosBox-al vagy ScummVM-el játszható.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.