An Airport for Aliens Currently Run by Dogs

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2021. május 25. (3 éve 1 hónapja)

Műfaj: Fantasy, Humoros, Sci-fi

Játékmenet: Narratív történetmesélés

Grafikai stílus: 3D

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Fejlesztő: Strange Scaffold

Kiadó: Strange Scaffold

Platform: Windows/DOS

Leírás:

Az An Airport for Aliens Currently Run by Dogs egy belső-nézetes, nyitott világú, vígjátékszerű kalandjáték, amelynek nagyon hosszú a neve. Te és a menyasszonyod vagytok az utolsó két emberi lény, akik az univerzumban maradtak. A kutyák működtetik a repülőtereket, a társadalom többi részével együtt. Oldd meg az idegen logikai trükköket, az utazási problémákat, és beszélgess furcsa stockfotós kutyákkal, és mindeközben próbálj meg nem szakítani életed szerelmével.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Linkek

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.