Among the Sleep

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2014. május 29. (10 éve 1 hónapja)

Műfaj: Dráma, Horror

Játékmenet: Sétaszimulátor, Puzzle

Grafikai stílus: 3D

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Leírás:

A játék egy belső-nézetes horror, melyben egy kétéves kisgyerek szemén kereszül követhetjük végig az eseményeket. Amikor éjszaka felébred, elmegy megkeresni az édesanyját. Azonban úgy tűnik, hogy a ház teljesen üres. Hogy ebben megbizonyosodjon, be kell járnia a házat az emlékezete alapján és egy beszélő plüssmackó segítségével. Az egyes helyszíneken azonban egy félelmetes figura próbálja meg elkapni őt. Mivel aprócska termete miatt képtelen szembeszállni a szörnnyel, ezért csak az ügyességére és bújócska-tehetségére számíthat.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.