Among the Innocent: A Stricken Tale

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2017. február 14. (7 éve 5 hónapja)

Műfaj: Rejtélyes, Horror

Játékmenet: Hagyományos kaland, Narratív történetmesélés

Grafikai stílus: 3D

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Point & click, Billentyűzet (WASD)

Fejlesztő: Zero Degrees Games

Kiadó: Zero Degrees Games

Platform: Windows/DOS

Leírás:

Amikor az írói válságban szenvedő Peter York Dél-Afrika egy részében ragad, csak úgy tud szabadulni onnan, ha szembenéz a saját múltjának sötét foltjaival.

Az Among the Innocent az első az öt részre tervezett Stricken sorozatnak. Mindegyik rész a gyász és veszteség aspektusainak különböző szakaszait szeretné bemutatni. A játékmenet a point and click és az FPS egyfajta keveredése. A játékban 12 egyedi helyszínt kell bejárnunk, ahol különböző logikai fejtörőket kell megoldanunk.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.