Amber's Blood

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2012. február 1. (12 éve 5 hónapja)

Műfaj: Rejtélyes, Thriller

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: Fotorealisztikus

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: MDNA Games

Kiadó: MDNA Games

Platform: Windows/DOS

Leírás:

A Carol Reed kaland széria nyolcadik darabja. A jól megszokott diavetítés szerű jétékmenetet kapjuk, statikus képek között ugrálunk a képernyőn kattintgatva. Egyszerűsége ellenére mégis jól be tud szippantani a változatos fotózott helyszíneknek, hangulatos zenéknek és háttérzajoknak köszönhetően. A történet érdekes, mély és csavarokkal teli.

A főhős Carol régi jóbarája, Stina az elhugyt apja hagyatékát vizsgálva hamisításra bukkan a gyászjelentésben, a halál időpontjára vonatkozóan. A holmik átnézése közben megcsúszik és kitöri a bokáját, így hősünket bízza meg a rejtély megoldásával. Hamar kiderül, hogy nem egyszerű nyomdahibáról van szó, a család története sötét titkokat rejt.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.