Amber City

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2022. szeptember 1. (1 éve 10 hónapja)

Műfaj: Fantasy, Sci-fi, Rejtélyes

Játékmenet: Narratív történetmesélés, Puzzle

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Fejlesztő: Irisloft

Kiadó: Gamera Games

Platform: Windows/DOS

Leírás:

Az Amber City egy fejtörőkkel és gyönyörű, kézzel-rajzolt helyszínekkel teli kalandjáték. A történet egy fehér ruhás lányról szól, aki egy romos városban ébred. Különleges fényével titokzatos selyemgubókat világít meg, visszafordítja az időt, és visszaállítja a város régi pompáját. Ahogy fokozatosan helyreállítja Amber Cityt, úgy bontakozik ki előtte a város rejtelmes története.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Linkek

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Amber City – új videón a fehér ruhás lány
Hír
1 éve 11 hónapja (2022. augusztus 6.)

Amber City – új videón a fehér ruhás lány

Az elmúlt években érezhetően megnőtt a kínai fejlesztésű játékok száma, és ez az indie felhozatalra is ugyanúgy érvényes. Ezúttal egy animés sci-fiből, az Amber...