Alternativa

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2010. november 3. (13 éve 8 hónapja)

Műfaj: Sci-fi, Thriller

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: Renderelt hátterű

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: Centauri Production

Kiadó: Bohemia Interactive

Platform: Windows/DOS

Leírás:

2045-ben járunk Prágában. A háború pusztította világban elnyomó diktatúra uralkodik, így nem könnyű boldogulnia egy átlagembernek. A fejlesztők néhány karakter életén keresztül szeretnék bemutatni nekünk, hogy milyen lehet egy ilyen világban élni, ahol a virágzó korrupció mellett az egyes emberek hatalomra éhes, és mindenen és mindenkin keresztülgázoló törekvéseit is túl kell élni valahogy.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:

Linkek

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.