Almost My Floor

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2021. augusztus 6. (2 éve 11 hónapja)

Műfaj: Horror, Rejtélyes, Fantasy

Játékmenet: Puzzle, Narratív történetmesélés, Hagyományos kaland

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Fejlesztő: Potata Company

Kiadó: Potata Company

Platform: Windows/DOS

Leírás:

Az Almost My Floor egy point-and-click kalandjáték, amely a horror és a detektívtörténet elemeit keveri össze. A játék rendelkezik pár döntési opcióval, amelyek jelentősek befolyásolják a végkifejletet.

A 9-es számú ház baljós története két játszható karaktert mutat be egy egyszerű srác, Alex és egy kiváló nyomozó, Adam Trust szemszögéből.

Alex számára ez a történet lényegében egy hosszú út hazafelé. Minden, ami benne lakozik, a fikció és a valóság között létezik. Itt az ideje, hogy szembenézzen a szörnyekkel, találkozzon a ház többi lakójával, és meghatározza sorsukat. De a legfontosabb, hogy megmeneküljön a terror mélységeiből... és persze megpróbáljon épelméjű maradni.

Adam Trust nyomozó számára a titkok felgöngyölítése jelent mindent az életében. Nem szívesen adja fel, ezért mindent megtud, amit csak meg lehet tudni a 9-es számú házról. Bár ezúttal lehet, hogy az ambíciójának túl magas ára lesz.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:
Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.