Aliens: A Comic Book Adventure

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2005. október 31. (18 éve 8 hónapja)

Műfaj: Horror, Sci-fi

Játékmenet: Hibrid - akció-kaland, Hagyományos kaland

Grafikai stílus: 3D, Renderelt hátterű

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Point & click

Leírás:

A játékban Hericksen alezredest irányítjuk, aki egy három tagú terraformáló csapat parancsnoka. Célunk, hogy elutazzunk a távoli B54-C űrkikötőbe, ahonnan különös hívást kaptunk.

Alapjában véve point and click kalandjáték, leltárrendszeres fejtörőkkel, de találunk benne akció jeleneteket is. A játék a Dark Horses képregényének, az Aliens: Labyrinth-nek, a közvetlen folytatása.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Linkek

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.