Alien Function

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2021. január 21. (3 éve 6 hónapja)

Műfaj: Rejtélyes, Sci-fi

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: 3D

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Leírás:

Typhil már évek óta szemét újrahasznosítóként dolgozik egy űrhajón. Miután események egy fura sora történik, világossá válik számára, hogy több van ezen a hajón, mint azt látni engedik nekik és ráadásul talán Typhil sem az, akinek hiszi magát. Ezért ő és társai elhatározzák, hogy megfejtik ennek a titokzatos űrhajónak a rejtélyeit, a rajta lévő idegenekkel és gyilkos robotokkal együtt.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:

Linkek

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Heti hírmorzsák #1
Hír
3 éve 11 hónapja (2020. augusztus 16.)

Heti hírmorzsák #1

Összefoglaló a hét kalandjáték eseményeiről.