Alida

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2004. május 15. (20 éve 1 hónapja)

Műfaj: Rejtélyes

Játékmenet: Puzzle, Hagyományos kaland

Grafikai stílus: Renderelt hátterű

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: Dejavu Worlds

Kiadó: Got Game Entertainment

Platform: Mac OS, Windows/DOS

Leírás:

Alida egy gitár forma sziget az ausztrál partoknál, amit egy olyan zenekar tagjai építettek, akiknek első albumuk bombasiker lett és piszkosul meggazdagodtak. A második albumuk viszont már senkit sem érdekelt, így feledésbe merültek. A banda feloszlott és a tagok a szigetre költöztek, ahol a fennmaradó pénzüket páncéltermekbe zárták. Egy idő után persze az összes tag elhagyta a szigetet. Arin, az egyik tag azonban bízva abban, hogy a banda újra összeáll, visszatér a szigetre, de nyoma veszik. A felesége téged kér meg, hogy keresd meg és hozd őt haza.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.