Alice: An Interactive Museum

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 1991. június 1. (33 éve 1 hónapja)

Műfaj: Fantasy

Játékmenet: Puzzle

Grafikai stílus: Fotorealisztikus

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Point & click

Leírás:

Ebben a belső-nézetes kalandjátékban a játékosnak 12 szobát kell átkutatnia 53 darab kártyáért. Mindegyik kártya közelebb viszi őt az utolsó szobához, amelyik egyben a játék végét is jelenti. Ahhoz, hogy a játékos minden kártyát megtaláljon, különböző nehézségű fejtörőkön kell átverekednie magát. Viszont a program nem ismeri a mentési mechanizmust, ezért ajánlatos minden egyes kártyát/nyomot feljegyezni egy papírra.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Linkek

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.