Al Emmo and the Lost Dutchman's Mine

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2006. szeptember 5. (17 éve 10 hónapja)

Műfaj: Humoros

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Leírás:

A játék egy vadnyugaton játszódó, humoros point and click kalandjáték, melynek főszereplője Al Emmo, a kissé szerencsétlenke és erősen Larry Lafferre hasonlító emberke, akinek legfőbb vágya, hogy végre nőt szerezzen magának.

A történet szerint Al Emmo a sivár Anozira völgyébe tart, hogy találkozzon álmai asszonyával, Ivanna Lottakash-sal. A nő azonban, miután megtudja, hogy főhősünknek nincs nagy hozománya, egyből dobja őt. Főhősünkre szokás szerint rájár a rúd, és a vonatok menetrendjei miatt egy hétig képtelen elhagyni a helyet. Miközben szállás után kutat, megismerkedik a ravasz Rita Peraltóval és megesküszik, hogy megszerzi magának. Ehhez azonban meg kell fejtenie a titokzatos Dutchman (holland) bánya titkát.

A játék vége felé érdemes többet menteni, mivel megeshet, hogy karakterünk életét veszti, és ahogy a Larry sorozatban, úgy itt is akadnak felnőtt tartalommal bíró jelenetek és szövegek.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.