Agent A: A puzzle in disguise

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2015. október 29. (8 éve 8 hónapja)

Műfaj: Humoros, Thriller

Játékmenet: Puzzle

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Érintőképernyős

Fejlesztő: Yak & Co

Kiadó: Yak & Co

Platform: iOS, Android

Leírás:

Agent A-t irányítva az lesz a feladatunk, hogy bejussunk Ruby La Rouge titkos rejtekhelyére és elfogjuk őt. A játék szép, kézzel-rajzolt grafikával, 16 helyszínnel és több mint 40 fejtörővel rendelkezik. Megjelenés után rengeteg díjat és elismerést bezsebelt, mint például a 2016-os AGDA díjat és a 2015-ös legjobb Apple applikáció díját, valamint összesen 72 országban volt az első helyen a logikai játékok kategóriában.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

A ügynök új feladatot kap
Hír
6 éve 7 hónapja (2017. december 8.)

A ügynök új feladatot kap

Megérkezett az Agent A: A puzzle in disguise negyedik fejezete.