Agatha Christie - Hercule Poirot: The London Case

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2023. augusztus 29. (9 hónapja 2 hete)

Műfaj: Krimi

Játékmenet: Hagyományos kaland, Puzzle

Grafikai stílus: 3D

Nézet: Izometrikus

Irányítás: Gamepad, Point & click

Leírás:

Agatha Christie – Hercule Poirot: The London Case egy izometrikus nézetből irányított point-and-click kalandjáték. A játékot a BAFTA Scotland's Best Game Award nyertese, a Blazing Griffin csapat fejlesztette, akik az első részt – Hercule Poirot: The First Cases – is fejlesztették.

A főszereplő – a legendás nyomozó, Hercule Poirot – Nagy-Britanniába utazik egy látszólag egyszerű feladattal. A londoni Lloyd-palota nevében eljárva szállítmányt és védelmet kell biztosítania, és gondoskodnia kell egy értékes festmény sikeres eladásáról. A művet egy londoni múzeum új, vallásos művészet témájú kiállításának fő attrakciójaként kell bemutatni. A nyomozó barátjával, Arthur Hastingsszel együtt utazik Londonba. Bár kezdetben minden a terv szerint halad, a kiállítás megnyitóján a dolgok nem várt fordulatot vesznek.

A játékban gondolattérképek szerepelnek, amelyeket a nyomozó a nyomozás során fokozatosan frissít. Ezek segítségével összekapcsolhatjuk a megszerzett nyomokat, felvázolva az események helyes menetét. Emellett Poirot a gyanúsítottakról is gyűjthet információkat, és ezek alapján elkészítheti a profiljukat, ami kulcsfontosságú az ügy megoldásához.

A játékban található egy „match puzzle” rendszer is, amelyet a gyanúsítottak vallomásaiban lévő ellentmondások felderítésére használunk. A helyszíneket belső-nézetes ellenőrző rejtvények segítségével kutathatjuk át.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:
Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.