Afterparty

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2019. június 14. (5 éve 4 napja)

Műfaj: Humoros

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: 3D

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Leírás:

Az Oxenfree-t készítő csapat második játéka, melyben ezúttal a pokolban kell helytállnunk igencsak érdekes módon. A két jóbarát, Milo és Lola, haláluk után a pokolban találják magukat. Nem igazán értik, hogy miért kerültek pont oda, viszont kiderül, hogy van kiút onnan: mindössze le kell győzniük a sátánt egy ivóversenyben. A feladat tehát adott. Az ivóversenyre való felkészülés közben bejárhatjuk az alvilág egy részét és megtudhatjuk, hogy miért is kerültek főhőseink a pokolba.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.