Afterdream

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2023. szeptember 28. (9 hónapja 3 hete)

Műfaj: Horror

Játékmenet: Narratív történetmesélés, Puzzle

Grafikai stílus: PixelArt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Leírás:

Az Afterdream egy pszichológiai horror-kalandjáték Jesse Makkonentől, a Heal és a Distraint alkotójától, amely a főhős rejtélyes álmainak szürreális világában játszódik.

Az Afterdream története egy pszichológus irodájában kezdődik, ahol a főhősnő egy pszichoterapeutával beszélget legutóbbi álmáról. Azt állítja, hogy képes volt észrevenni és érezni olyan részleteket, amelyek az álmokban általában elmosódnak. A pszichológus bátorítja, hogy meséljen még többet, de a lány nem tud felidézni több részletet. Hogy segítsen neki visszatalálni a helyes útra, azt javasolja a főszereplőnek, hogy csukja be a szemét. Egy pillanattal később a lány visszarepül a nyugtalanító álmába...

Navigálj a szellemek rejtélyes rezidenciáján, használd a furcsa kamerát és gyűjtsd össze a rejtvények megoldásához szükséges tárgyakat, hogy egyre mélyebbre juthass az érdekes történetben.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.