Adventures of Bertram Fiddle

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2015. április 2. (9 éve 3 hónapja)

Műfaj: Humoros

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: Rumpus Animation

Kiadó: Rumpus Animation

Platform: Mac OS, Windows/DOS

Leírás:

Ez a két epizódból álló, a viktóriánus időkben játszódó point and click kalandjáték nem csak a sötét humora és a szép, kézzelrajzolt grafikája miatt kötelező alkotás, de a benne szereplő különös karakterek miatt is, akiknek szinte mindegyike valamilyen bizarr orral rendelkezik. Az egyes epizódok megjelenései között elég sok idő telt el, ezért külön-külön is megvásárolhatók. A második epizód ráadásul csak a Kickstarter segítségével jöhetett létre.

Epizódok:
1. A Dreadly Business
2. A Bleaker Predicklement

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.