Adam's Venture: Origins

8
Olvasók

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2016. április 1. (8 éve 3 hónapja)

Műfaj: Rejtélyes, Humoros, Thriller

Játékmenet: Hibrid - akció-kaland

Grafikai stílus: 3D

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Fejlesztő: Vertigo Games

Kiadó: SOEDESCO

Platform: Windows/DOS, PlayStation 4, Xbox One

Leírás:

Az Origins az Adam's Venture: Chronicles újrakiadása PC, Playstation 4 és Xbox One platformokra. A játék az 1920-as években játszódik. Főszereplőnk Adam, akit B kategóriás Indiana Jones-nak is nevezhetnénk. Segítőtársa egy Evelyn nevezetű hölgyemény, akivel közösen kell felvennie a harcot a gonosz Clairvaux cég ellen. A játék az Unreal 3-as motort használja, ezért a látványvilággal nem sok gond van, viszont maga a program sajnos csak átlagosnak tekinthető.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:

Értékelések

Adventuregamesss

Összes értékelése: 1

8/10 - Alulértékelt gyöngyszem
2023. április. 9.

Jól, optimalizált, gyönyörű grafika, jól irányítható egyszerű kaland, fullos szinkronnal, szerethető, Broken Sword szerű szereplőkkel és történettel. Nagyon jó lenne egy magyarítás hozzá. Nem értem, miert nem hallottam még sose erről a játékról. Nem rég futottam bele és kezdtem el. Nem 10 pontot csak azért adok, mert természetesen egyik oldalról BS koppintás és nehezebb kéne legyen ezt megadom annak, aki ezzel jön, de másik oldalról pedig sosem elég ebből azoknak, akik szeretik a stílust. Kedves, nem letargikus, egyszerű. Én pont ezt szeretem, ha csak meg kell állni egy könnyed puzzlere és nem guide-okat bújni, hol akadtam el vagy miért nem értem. A sztori meg csak jön. :)

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.