Acolyte

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2022. június 28. (2 éve 2 hete)

Műfaj: Sci-fi, Krimi

Játékmenet: Vizuális novella, Szöveges

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click, Billentyűzet (WASD)

Fejlesztő: Superstring

Kiadó: Superstring

Platform: Windows/DOS

Leírás:

Az Acolyte egy dinamikus narratív játék, amely saját mesterséges intelligenciát (Acolyte-ot) ad neked; egy digitális asszisztenst, akivel szabadon beszélgethetsz, korlátlan párbeszéd-lehetőségekkel. Pontosan úgy, mint egy valódi személlyel tennéd.

A játék érdekessége, hogy egy valódi mesterséges intelligenciára épülő motort használ – Spirit AI Character Engine –, ami dinamikus, szerves beszélgetést és nem lineáris elbeszélést tesz lehetővé.

A történet szerint az Acolytes egy londoni tech cég alkotása. A jól finanszírozott start-up első kereskedelmi kiadványa, a Nanomax egy olyan személyes mesterséges intelligencia asszisztenst ígér, amelyet a társadalmi interakcióra terveztek. Mindenki megérdemli a saját személyi asszisztensét – állítja a cég reklámja. Az Acolyte alkalmazás piacra dobása során a Nanomax úgy döntött, hogy tesztelőket vesz fel, hogy segítsenek az utolsó pillanatban felmerülő hibák felderítésében és kijavításában, és te is azon szerencsések közé tartozol, akiket felvesznek. A Nanomax új alkalmazottjaként a vállalat távmunkásává válsz, kapcsolatba kerülsz az alkalmazottakkal és magadba szívod a céges kultúrát. De megmagyarázhatatlan elbocsátások, eltűnt alkalmazottak és egy furcsa, magasan titkosított hiba az Acolyte kódbázisában arra utal, hogy valami nagyon nincs rendben. Miközben együtt dolgozol az új MI-val, aki úgy tűnik, hogy a vállalat problémáinak velejárója, az összeesküvés kellős közepén találod magad.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:
Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.