Ace Ventura: The CD-ROM Game

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 1996. október 31. (27 éve 8 hónapja)

Műfaj: Humoros

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: 7th Level

Kiadó: Bomico Entertainment Software

Platform: Windows/DOS

Leírás:

Ace Ventura, az állati nyomozó ezúttal egy elveszett kincs után kutat, miközben bejár egy halom egzotikus helyszínt az alaszkai tundráktól kezdve a bajor vidék egy kastélyaig bezárólag. A játék egyszerű point and click, de néhány akció-elemet is tartalmaz. Ez volt a 7th Level fejlesztő stúdió egyik utolsó játéka, amibe láthatóan sok energiát fektetett a csődközeli stúdió, ugyanis a kézzelrajzolt helyszínek és a szinkronhangok is minőségire sikeredtek.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Linkek

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.