Accounting

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2016. október 18. (7 éve 9 hónapja)

Műfaj: Humoros

Játékmenet: Puzzle, Hibrid - akció-kaland

Grafikai stílus: 3D

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Mozgás kontroller, Virtuális valóság

Leírás:

A PC-n csak HTC Vive VR platformon játszható alkotás leginkább beteges humoráról ismert. Ebben semmi meglepő nincs igazából, hisz a játék a Rick & Morty készítőjének és a Stanley Parable fejlesztőinek közös produktuma.

A játékban egy könyvelőnek kinevezett személyt alakítunk, akinek meg kell küzdeni a könyvelők tipikus mindennapjaival. Na és ehhez most adjátok hozzá a Rick & Morty humort.

Accounting+ cím alatt 2017-ben Playstation VR-ra is megjelent.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Megérkeztek a Game Awards díjazottai és néhány új trailer is
Hír
6 éve 7 hónapja (2017. december 8.)

Megérkeztek a Game Awards díjazottai és néhány új trailer is

Éjjel megtartották az idei The Game Awardsot, ahol egyrészt jól odaítéltek egy halom díjat egy csomó játéknak, másrészt kaptunk pár érdekes trailert is.