ABZÛ

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2016. augusztus 2. (7 éve 11 hónapja)

Műfaj: Rejtélyes

Játékmenet: Sétaszimulátor, Puzzle

Grafikai stílus: 3D

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Fejlesztő: Giant Squid

Kiadó: 505 Games

Platform: Windows/DOS, PlayStation 4, Xbox One

Leírás:

A nagy sikerű Journey rendezőjének víz alatti játéka, melyben búvárként, víz alá merülve fedezhetjük fel a csodásabbnál csodásabb helyszíneket. A játékidő, ahogy az előző játékánál, itt is csak mindössze 2 óra, viszont, ha tényleg "elmerülünk" benne, akkor ez az idő akár a duplájára vagy triplájára is emelkedhet. Igazi meditációs utazás!

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.