A Tale of Two Kingdoms

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2007. július 16. (17 éve 10 órája)

Műfaj: Fantasy

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: PixelArt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: Crystal Shard

Kiadó: Crystal Shard

Platform: Windows/DOS, SteamOS/Linux

Leírás:

Theylinn ősi királyságát ellenségek ostromolják. A várfalakon belül nemesek versengenek az öreg király kegyeiért, és nem mindenki elégedett a trón egyetlen örökösével, Rhiannon hercegnővel.

Eközben veszély közeleg egy megszálló sereg, egy ellenséges óriás és egy zsoldoscsapat formájában, akik a théylanni király ősi ellenségei...

Magyarítás: A játék magyarul jelent meg.

Képek:
Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

A Tale of Two Kingdoms - végigjátszás
Végigjátszás
9 éve 8 hónapja (2014. november 8.)

A Tale of Two Kingdoms - végigjátszás

A Crystal Shard játékairól nem mondható el, hogy túlságosan egyszerűek lennének, így nagyon jól jön hozzájuk némi segítség. Nincs ez máshogy az ingyenesen letöl...