A New Beginning

8.5
Olvasók

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2010. október 8. (13 éve 6 hónapja)

Műfaj: Sci-fi, Disztópikus

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: Kézzel-rajzolt, 3D

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Leírás:

A New Beginning egy hagyományos, kézzel-rajzolt, point-and-click kalandjáték. A cselekmény egy nem túl távoli jövőben és egy jóval távolabbi jövőben játszódik. A Föld egy közelgő éghajlati kataklizma szélén áll, de az emberiség, ha szeretné, akkor még meg tudná állítani a katasztrófát. A kapzsiság azonban erősebb mindennél, és az emberiség fokozatosan teljesen elpusztítja az életet a Földön. Jóval később, a távoli jövőben, amikor szinte már minden tönkrement a Földön, az emberiségnek időutazás formájában megadatott a lehetőség, hogy megváltoztassa a múltat és szebbé tegye a jövőt. Így érkezik vissza Fay, az időutazó, hogy Ben a biológus segítségével megmentsék a Földet és az emberiség jövőjét.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Értékelések

suno

Összes értékelése: 4

8.5/10 - A Deadalic egyik legkomolyabb és legjobb kalandja
2018. január. 2.
Pozitív meglepetés volt minden értelemben. Sci-fi környezet ,időutazás, jól megírt történet és még mondanivalója is volt, (ici- picit mondjuk szájbarágós).

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.