A Golden Wake

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2014. október 9. (9 éve 9 hónapja)

Műfaj: Thriller

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: PixelArt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Leírás:

A morajló 20-as évek, a jazz korszak és az alkoholtitalom. Az Alfie Banks egy fiatal New York-i ingatlanügynöke nemrég Miamiba költözött, és úgy érzi, hogy ez a nagy alkalom, hogy végre felé billenjen a sors pozitív mérlege. Az 1920-as évek floridai ingatlan boomjának hátterében játszódó Golden Awake története egy ártatlan ember kapzsiságba és a korrupcióba való süllyedéséről szól, és az esetleges megváltásáról. A történet egyébként valós eseményeken alapszik és valós helyszíneken játszódik.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.