A Date in the Park

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2014. november 14. (9 éve 8 hónapja)

Műfaj: Rejtélyes, Horror

Játékmenet: Hagyományos kaland, Narratív történetmesélés

Grafikai stílus: PixelArt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Leírás:

A cím és a képek ne tévesszenek meg benneteket. Nem randiszimulátorról, hanem egy ingyenes, nagyon rejtélyes és csavaros történetű kalandjátékról van szó.

Főszereplőnk Lou nem rég költözött Liszabonba a munkája miatt, és még a nyelvet sem sikerült rendesen elsajatítania. Egyik este egy bárban összeismerkedik Catarinával, és megbeszél vele egy randit a nő kedvenc parkjába. Miután Lou megérkezik a parkba, furcsa érzés fogja el, mintha valami nem stimmelne azon a helyen...

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Linkek

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.