96 Mill

8
Olvasók

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2017. január 26. (7 éve 5 hónapja)

Műfaj: Rejtélyes, Thriller

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: 3D

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Point & click

Leírás:

96 Mill Street, Woonsocket, Rhode Island. Ezen a helyen játszódik a történet, amikor is egy lerombolásra váró épületbe küldenek bennünket, mint robbantás specialistát. A hely sötét múltja azonban nem engedi olyan könnyen eltemettetni magát.

A játéknak 8 különböző befejezése van, 50 bejárható helyszíne és klasszikus belső-nézetes point and click játékmódja.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Értékelések

Tyucsev

Összes értékelése: 73

8/10 - A kategóriájában nem rossz
2021. november. 8.

A játék elég egyszerű technikai alapokra épül, de ettől függetlenül élvezetes kikapcsolódást nyújt. Valós helyszínek fotóit kapjuk minimális interaktivitással. Tárgyakat, illetve kulcsokat gyűjtünk be, ezek segítségével nyithatjuk meg az újabb helyszíneket.

A megoldandó feladatok nem túl bonyodalmasak. Néhány tárgyat a megfelelő helyen kell használni, illetve kombinálni. Segítségképp egy térképet is kapunk, ahol bármelyik helyszínre egy kattintással el tudunk jutni.

Színesíti a helyzetet, hogy vannak gyűjthető jegyzetek. Ezek egyrészt egy újságíró audiojegyzetei, aki a paranormális aktivitások után kutat. Ha ezeket mind megtaláljuk, a végén egy plusz hangfelvételt is kapunk. Másrészt elszórt dokumentumokból kirajzolódik a cég sötét múltja.

Egy frissítést követően már 10 befejezés hozható elő. Ezt tartom negatívumának, szerintem ennyi teljesen felesleges volt. Fele ennyi bőven elég lett volna.

Pár óra alatt végigjátszható. Tökéletesen megfelel arra, hogy egy kis időre könnyed kikapcsolódásban részesüljön az ember. Az is látszik, hogy az a pár ember, aki készítette, foglalkozott vele. A kategóriájában azt nyújtja, amit kell, ezért kapott tőlem 8 pontot.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.