6 Days a Sacrifice

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2007. január 25. (17 éve 5 hónapja)

Műfaj: Horror

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: PixelArt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: Fully Ramblomatic

Kiadó: Fully Ramblomatic

Platform: Windows/DOS

Leírás:

A Chzo mítosz befejező része, amely lezár és megmagyaráz minden elvarratlan szálat a történetben. Ebben a részben 2189-ben járunk, amikor Theo DaCabe-et, a Buckinghamshire County Council irodai kutatóját megbízzák azzal, hogy egy rutin egészségügyi és biztonsági értékelést tartson az Optimology nevű hitgyülekezetnél. Nem sokkal megérkezése után azonban súlyosan megsérül, és arra ébred, hogy egy Samantha nevű nő ápolja, miközben egy kalapos fickó áll az ajtóban. Vajon mi történhetett, és miért van olyan érzése, hogy valami nagyon sötét dolog lappang ezekben a helyiségekben?

A játék díjai:
2007 Legjobb Ál Karakter
2007 Legjobb eredeti sztori

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Magyarul élvezhető a teljes Chzo mítosz sorozat
Hír
3 éve 10 hónapja (2020. augusztus 31.)

Magyarul élvezhető a teljes Chzo mítosz sorozat

Az AMS Studiónak hála mostantól a teljes sorozat magyar nyelven játszható.