1979 Revolution: Black Friday

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2016. április 4. (8 éve 2 hónapja)

Műfaj: Dráma, Thriller

Játékmenet: Narratív történetmesélés

Grafikai stílus: 3D

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD)

Fejlesztő: iNK Stories

Kiadó: iNK Stories

Platform: Windows/DOS

Leírás:

Ez a narratív történetmesélésen alapuló kalandjáték az 1970-es években játszódik Iránban, a többezer halálos áldozatot követelő forradalom idején. Főszereplőnk Reza, aki feltörekvő fotóriporterként járja az utcákat, és akinek életbevágóan fontos döntéseket kell meghoznia ahhoz, hogy az egészet épp bőrrel megússza.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.