1953: KGB Unleashed

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2013. szeptember 20. (10 éve 9 hónapja)

Műfaj: Rejtélyes, Horror

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: 3D

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD)

Leírás:

A játékban a hidegháború egyik titkos szovjet bunkerében járunk, ahol a kalandornak nem csak az oda eltemetett titkoknak kell utánajárnia, de még azelőtt ki kell jutnia onnan, hogy teljesen elvesztené a józan eszét.

A fejlesztők valódi KGB dokumentumok és képek felhasználásával készítették el a játékot, hogy a lehető legpontosabban tudják ábrázolni az akkori állapotokat.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.