15 Days

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2009. november 20. (14 éve 7 hónapja)

Műfaj: Thriller

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: Renderelt hátterű

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: House of Tales

Kiadó: dtp entertainment

Platform: Windows/DOS

Leírás:

A 15 Days főszereplői egy 3 személyből álló csoportból kerülnek ki, akik arra szentelték fel az életüket, hogy a rászorulókon segítsenek. Híres festményeket lovasítanak meg, amiknek eladásából jó kis összeget kaszíroznak. Ezt az összeget azonban mindig szétosztják azok között, akik erre a legjobban rászorulnak. Mindez nagyszerűen működik, amíg fel nem tűnik egy rejtélyes kliens és a modernkori Robin Hood-ok egy politikai konspiráció kellős közepén találjk magukat.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:

Linkek

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

15 Days
Végigjátszás
9 éve 3 hónapja (2015. április 9.)

15 Days

A Moment of Silence és az Overclocked fejlesztői egy, a fél világon átvezető rablássorozatba enged betekintést a 15 Days-ben. A kaland videovégigjátszását Psych...