Az új videó mellett, friss képek és néhány izgalmas infó is érkezett a Wadjet Eye Games készülő kalandjátékából.

A történetről: Ebben a sötét fantázia szülte, modern New York-ban játszódó játékban egy olyan természetfeletti támadás áldozata lettél, amely rettenetes nyomot hagyott az életedben, és az egyetlen lehetőséged az, hogy csatlakozz egy olyan ősi rendhez, amelynek fő feladata a gonosz elleni küzdelem. Csak náluk és a sötétség elleni küzdelemben tudhatod meg, hogy mi történt veled és miért. Az oldaladon harcoló négy csapattag mindegyike egyedülálló hatalommal és tudással rendelkezik ahhoz, hogy segítsen a játék kihívásainak megoldásában.

A Wadjet Eye új point-and-click játékát olyan AAA kategóriájú RPG-k inspirálták, mint például a Dragon Age sorozat, amely a karakterépítés mellett izgalmas világot és sztorit tárt a játékos elé. Bár a Blackwell sorozat, a Gemini Rue, a Technobabylon és más elismert indie kalandjátékok fejlesztője és kiadója számára az Unavowed egy ambiciózus, szinte forradalmi projekt, mégis hű marad a kalandjátékokhoz és a point-and-click irányításhoz.

A készítők néhány további részletről már most lerántották a leplet, de állításuk szerint a megjelenéséig még több infó érkezik majd:

  • A játék elején a játékos dönti el a karaktere nemét és hátterét. Ez a döntés a történetre is befolyással lesz.
  • Négy másik karakterből álló csapatot kell majd létrehozni, akiknek egyedi képességeik különböző puzzle megoldásokat kínálnak.
  • A pixeles grafikához hű marad a Wadjet Eye, de azért az előző játékaikhoz képest láthatóan fejlesztettek a képi minőségen - az új felbontás 640x360 lesz!

A játék még nem kapott pontos megjelenés dátumot, de valamikor 2018-ban érkezik, egyelőre csak PC-re.

Unavowed
Unavowed
Unavowed
Unavowed