Úgy tűnik, a The Wild Gentlemen egyáltalán nem tervezi behúzni a féket, ha játékfejlesztésről van szó, hisz még meg sem jelent a Chicken Police - Into the HIVE!, máris bejelentették az újabb clawville-i kalandot.

A játék cselekménye a Clawville Expressen játszódik, ahol a címszereplő detektív duó gyanúsítottá válik a békenagykövet meggyilkolásában, akit igazából ők lettek hivatottak megvédeni. A feladatunk nem lesz más, mint a nevünk tisztázása és az ügy felgöngyölése. Az időre menő játékban - ahol minden cselekedetünk időt emészt fel - nyomok után kell kutakodnunk, ki kell kérdeznünk illetve hallgatnunk az utasokat, azt se feledjük, állatként szaglásunk is igencsak kifinomult. Végső célunk, hogy a célállomás előtt leleplezzük a tettest.

Az első ránézésre a The Last Express és a Gyilkosság az Orient expresszenből inspirálodó játék kapcsán a csapat magas újrajátszhatóságot ígér, hisz az időpontos cselekménynél képtelenség egyszerre mindenütt ott lenni, ezért bizonyos titkok, nézőpontok felfedezése csak egy-egy új játék esetén fognak előtérbe kerülni.
Egyelőre pontos információk nincsenek még a megjelenés kapcsán, de az már most bizonyos, hogy az eddigi játékaikhoz hasonlóan ebben is lesz magyar nyelv! Kíváncsian várjuk a további részleteket.