A lengyel The Moonwalls stúdió által fejlesztett séta- és hackerszimulátor a nosztalgiafaktorra szeretne építeni.

A játékban egy fiatal srácot irányítunk, aki nem igazán tudja felfogni, hogyan volt képes egy egyszerű születésnapi ajándék, ennyire a feje tetejére állítani az életét.

1985-ben, amikor megkapja a hőn áhított Commander 85-ösét - az akkor csúcsmodern, saját mesterséges intelligenciával rendelkező számítógépét - a külvilágban elszabadulnak a katonai kísérletek, és a világnak a nukleáris háború veszélyével kell szembesülnie. De főhősünk nincs egyedül ebben a bizonytalan sorsú világban, a barátaival és egy őrült tudóssal közösen megpróbálnak véget vetni a hidegháborúnak, és a mesterséges intelligencia segítségével igyekeznek felfedezni a Roswell incidens mögött megbúvó, titokzatos igazságot... mert hogy úgy tűnik, az is ehhez a felforduláshoz kapcsolódik.

A fejlesztők nyilatkozatai alapján a játékot úgy építették fel, hogy minél többször vissza lehessen térni hozzá, ugyanis 3 fajta befejezést írtak a történetnek. A játékbeli számítógépen különböző játékokat játszhatunk majd, de e mellett hackerkedhetünk és rajzolhatunk is rajta.

A játék szeptember 30-án érkezik Windows és Mac rendszerekre, valamint Xbox One konzolra. A PS4 megjelenése későbbre várható. Képeket a játék adatlapján találhattok róla.