Dobpergés: már a következő hónapban!

Kicsit csodálkozok, hogy szinte semmi hype nem veszi körül ezt a játékot, pedig a Wormwood Studios előző játéka – Primordia – az előző évtized egyik legjobb kalandjátéka volt. Engem személy szerint a képekről üvöltő látványvilág, valamint a szürreális, horrorisztikus hangulatot árasztó helyszínek csak jó érzésekkel töltenek el, és nem szeretnék előre inni a medve bőrére, de ez a Strangeland valóban minőségi produktumnak tűnik.

A megjelenés dátumát a fenti videóban közölték velünk a fejlesztők, tehát ha semmi nem jön közbe, akkor május 25-én már bárki elmerülhet a „karneváli” hangulatban. Továbbá, ha igazak amit a madarak csiripelnek, akkor a játék, ha nem is egyből a megjelenés napján, de valamelyik következő patch után már a magyar feliratot is tartalmazni fogja.

A Strangeland cselekménye: egy rémálomszerű karneválon ébredsz, és végignézed, ahogy egy aranyhajú nő a feneketlen kútba veti magát a kedvedért. Nyomokat és segítséget keresel gúnyolódó hollóktól, egy szem nélküli írástudótól, egy élő kemencétől, egy lecsúszott sellőtől és még sok más, a parkban lakó embertől. Mindeközben egy árny sikoltozik a feletted tornyosuló hullámvasút tetején, és te tudod, hogy amíg el nem pusztítod ezt a Sötét Dolgot, a nő újra és újra ugrani, zuhanni és meghalni fog, újra és újra...