A Game Republic (Észak-Anglia legnagyobb vezető játékipari vállalkozói hálózata) húsz éves fennállását egy különleges rendezvénnyel kötötte egybe, melynek során szavazni lehetett a valaha készült legjobb yorkshire-i és észak-angliai játékra. Több százan adták le voksukat a húsz jelöltre, a díjat pedig végül nem más húzta be, mint a Broken Sword: The Shadow of the Templars!

Charles Cecil és Noirin Carmody a díjátadón

Hogy dupla legyen az öröm a Revolution Software-nél, a Games Legend kategóriát szintén ők zsebelték be, avagy Charles Cecil és Noirin Carmody vehették át a díjat. A rendezvényt követően a Discord-oldalukon a következőket nyilatkozták a készítők:

„El sem tudjuk mondani, mennyire meglepődtünk, és őszintén szólva szégyelljük is magunkat, amiért nem gondoltuk, hogy mindannyian így kiálltok értünk. Mintha nem e közösség érdeme lenne, hogy itt vagyunk a ‘90-es évek óta. Csodálunk titeket! Mindnyájatoknak köszönjük! Külön köszönet a Game Republicnak is, akik továbbra is szerves részét képezik ennek az iparágnak, és hogy értékelik azokat a stúdiókat, amelyek az ország ezen gyönyörű részein működnek.”

Ezen kívül még egy friss Charles Cecil-mémet is megosztottak, ha bárki ki szeretné élni kreatív hajlamait :)

Mi pedig izgatottan várjuk a 2024-et, ahol nagyon izgalmas dolgok várhatóak a Revolutiontől, hisz egyrészt kapunk egy remaszterizált első részt, ugyanakkor egy vadi új epizódot is, a Parzival's Stone-t! Ti is kíváncsiak vagytok ezekre?