A készítő a gameplay videó mellett a megjelenési időpontot is belőtte.

A Hollowbody címet viselő tech-noir túlélő-horrort az egy személyes Headware stúdió fejleszti, akinek az általunk is bemutatott Chasing Static-ot, valamint a régi-vágású point-and-clicket, a Guard Dutyt köszönhetjük. Az aktuális alkotás a tavaly szeptemberben meghirdetett Kickstarter-gyűjtésnek köszönhetően tud elkészülni.

A cselekmény főhőse Mica, aki egy engedély nélküli szállítmányozó, aki egy hírhedt feketepiaci szabadúszókból álló csoportnak dolgozik. Az egyik megbízása teljesen egyszerű munkának tűnt, de persze a dolgok mégsem úgy alakultak, ahogy kellettek volna. Csupán annyi dolga lett volna, hogy keresztül repüljön a zónán, lassan és alacsonyan, hogy elkerülje a radart és az égboltot borító elektromos vihart. De valami nem stimmelt. A leszállóhely teljesen kihalt... hónapok, talán évek óta nem volt aktív...

A játék teljes szinkronnal, valamint többféle befejezéssel és lehetőségekkel rendelkezik majd azok számára, akik inkább a felfedezést részesítik előnyben a harc helyett. A Hollowbody nagy hangsúlyt helyez a narratívára és az erős világépítésre is. Rengeteg fejtörő vár majd a játékosra, valamint gondosan ütemezett mentési pontok biztosítják a feszültség fenntartását.

A Hollowbody a Headware Games eddigi legambiciózusabb projektjének tűnik, és várhatóan 2024 elején jelenik meg PC-re.