Már magyarul is élvezhető ez a kellemes sci-fi kaland.

A távoli jövőben járunk. Ava Turing mérnök egyike annak a kutatócsoportnak, amelyet a Nemzetközi Űrügynökség (ISA) küldött a Jupiter Europa nevű holdjának felfedezésére. Míg Ava a kirogén álmát alussza, a csapat többi tagját felébresztik, és a holdra utaznak, hogy felállítsák a bázisukat, és megkezdjék a tanulmányok elvégzését, Avát pedig a tervek szerint a bázis befejezése után ébresztik majd fel. 

Valamivel később Ava-t felébreszti a Technical Operations Machine (T.O.M.), egy mesterséges intelligencia, amely a projektet felügyeli. T.O.M. közli Avával, hogy a legénység társai veszélyben vannak, és le kell mennie, hogy segítsen nekik. A nő elindul egy leszállóegységgel, és belép az Europa bázisára. T.O.M. gyorsan felismeri, hogy a bázis belső konfigurációja megváltozott a feljegyzéseikhez képest, aminek következtében ahhoz, hogy Ava tovább tudjon haladni a komplexumban, különböző teszteket kell teljesítenie...

A magyarítást Kormányos Andrásnak (nulladik) köszönhetjük, akinek FEARka nyújtott technikai segítséget és segített a telepítő elkészítésében. A fordítást innen tudjátok letölteni.