Nemrég került fel csupán a Steamre, de máris demót kapott a nagymamás-lányunokás történettel kedveskedő Tell Me Your Story, aminek külön érdekessége, hogy a fejlesztők java része is nő, úgyhogy igazi csajos játéknak ígérkezik! De nem csak hölgyeknek!

A RedDeer.Games játékában afféle nosztalgikus utazásra számíthatunk, amelyben Amelia, Rose mama unokája egy utazási emlékekkel teli naplóra bukkan, miközben nagyijának segít a ház körül annak új otthonában. Mint kiderül az unoka számára, a mama nagy világjáró volt, és rengeteg történetet fűződik kalandjaihoz, Amelia pedig a saját szemén keresztül idézi fel ezeket. A kipróbálható demóban az Amazonas dzsungelében kalandozhatunk.

A Tell Me Your Story a szavak nélküli történetmesélés és a különböző rejtvények hangulatos keverékének ígérkezik. A gyönyörű kézzel rajzolt grafikán túl a belbecsre is igyekeznek rágyúrni a készítők, fontos szerepet kap például majd a családi kapcsolatokról való elbeszélés. És ha ez még nem lenne elég, egy cuki kutyus a játék harmadik főszereplője!

Tell Me Your Story

A történetmesélésre fókuszáló játék inkább pihentető, kikapcsoló hatású kíván lenni - a csapatra olyan címek voltak hatással, mint az A Little to the Left -, de azért a 70-nél is több különböző fejtörő alapján tartalmas szórakozással kecsegtet. A játék a tervek szerint még idén elérhető lesz Steamen és a Nintendo Switch-en, de a hivatalos megjelenési dátumot majd csak egy későbbi időpontban jelentik be.