Friss podcastünk talán az eddigi leggrandiózusabb vállalkozásunk (közel 3 óra hosszú), amelyben nem kisebb személy életművét járjuk körül, mint Benoît Sokalét. Ahogy az adásban is elhangzik, ezúttal egy konkrét bejegyzés is készült a műsorhoz, többek közt további érdekességeket és linkeket biztosítva a szemlélhetőség jegyében.

Hiába beszélgettünk közel 4 órán keresztül a podcast felvétele során, így sem került szóba minden, pár dolgot pedig igencsak felületesen érintettünk. Így is már-már ijesztő hosszúságúra sikeredett az adás; s bár felmerült a két részletben publikálás gondolata, a téma egységessége mindenképp sérült volna. Biztos lehetett volna kicsit még nyesni a nyersanyagból, de egyszerűen így tűnt kereknek, az apró elkalandozásokkal és ökörködésekkel együtt. Pár kisebb bakit is találni: például egy ponton véletlenül azt mondom, hogy az Amerzone ‘98-ban jelent meg, vagy ddl fájlra hivatkozok dll helyett, illetve Dimitri Bodiansky zeneszerző neve sem jutott hirtelen eszembe. Ezeket azonban tudjuk be az élő beszélgetés bájának :-)

Az adás elérhető a következő felületeketen:

Apple Podcasts, Google Podcast, Spotify

Hogy még érdekesebb legyen a cikk, pár, az adásban el nem hangzó infómorzsával is készültünk (amiket leginkább az adás meghallgatása után javasolnánk elolvasni, de úgysem bírtok ellenállni :-)), de előtte következzenek a különböző említett dolgokkal kapcsolatos linkek: