A gyönyörű screenshotok és fejlesztői videók után végre valódi gameplay videón is megnézhetjük, hogyan fut az egyik talán legszebb és legjobban várt narratív kalandjáték.

A lenyűgöző retro-futurisztikus esztétikával életre keltett (The Invincibe) Legyőzhetetlen a világhírű sci-fi író, Stanislaw Lem azonos című ikonikus novelláján alapszik. Egy éles eszű asztrobiológust, Yasnát irányítjuk, aki egy távoli bolygó ellenséges felszínén ébred, név szerint a Regis III-on – az emberek által lakatlan és feltáratlan bolygón –, ahol az a félelmetes feladat vár rá, hogy megtalálja egy csillagközi tudományos expedíció eltűnt legénységének tagjait. Mélyebbre merülve eltűnt társai rejtélyében, szinte hihetetlennek tűnő tudományos jelenségeket fedez fel. A rossz döntéseinek következményeivel küszködő Yasna kénytelen újragondolni nemcsak saját, hanem az emberiség számos ambícióját és előítéletét is ezen a merész expedíción.

Amikor sokan közülünk tizenévesek voltak, Lem olyan jövőképet adott nekünk, amelyet szürreálisnak éreztünk. Olvasóként pedig el sem tudtam volna képzelni, hogy a Legyőzhetetlen világa kézzelfoghatóbb legyen annál, mint amit a játék ábrázol. Lengyel kiadóként, amelynek küldetése az értelmes szórakoztatás bemutatása, nem hagyhattuk ki a lehetőséget, hogy egy olyan játékra vállalkozzunk, amely a lengyel kulturális örökség egy olyan fontos darabján alapul, mint Lem könyve – mondta Marek Ziemak, az 11 bit studios külsős fejlesztési igazgatója.

A Starward Industries (egy új, egész tehetségesnek tűnő stúdió) által fejlesztett The Invincible jövőre érkezik Steamre és konzolokra.