Zork Nemesis: The Forbidden Lands

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 1996. február 29. (28 éve 4 hónapja)

Műfaj: Rejtélyes, Fantasy

Játékmenet: Puzzle, Hagyományos kaland

Grafikai stílus: Élőszereplős

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: Zombie LLC

Kiadó: Activision

Platform: Windows/DOS

Leírás:

A játék elég szorosan követi, vagy inkább másolja a Myst stílusát. Ez azt jelenti, hogy a játékos belső nézetben járja végig az egyes helyszíneket, miközben rengeteg fejtörőt kell megoldania. Ahogy az a Zork univerzumban megszokott, a játék humoros jeleneteket is tartalmaz, viszont összességében inkább a sötétebb légkör jellemző rá.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.