Yet Another Hero Story

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2019. július 9. (5 éve 5 napja)

Műfaj: Humoros, Fantasy

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: Sinking Sheep

Kiadó: Sinking Sheep

Platform: Windows/DOS, Mac OS

Leírás:

Egy nemes hölgyet elraboltak, és csak egy hős mentheti meg. Ennek a hősnek viszont nem Martin McNishnek kellene lennie, de hát az életnek néha fanyar humora van.

A te feladatot lesz Martinból hőst faragni, de nem árt, ha kicsit lassú vagy és a reflexeid sem működnek annyira. A játék kezelőfelülete ugyanis a lehető legegyszerűbb, hagyományos point-and-click. Egyetlen kattintással tudsz mozogni, tárgyakat felvenni, és beszélgetni a karakterekkel. A tárgyakat egyszerű mozgatással lehet használni. Állítólag a fejlesztők már megbánták ezt a döntést, és legközelebb valami komplexebbet készítenek majd.

A játékhoz több mint 50 háttér és illusztráció készült. A fejlesztők elmondása szerint, annyira szeretik a 3D-s technológiát, hogy úgy döntöttek, végül nem építik bele a játékba: minden a jó öreg és fájdalmas 2D-s módban készült.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Linkek

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.