Yesterday Origins

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2016. november 16. (7 éve 7 hónapja)

Műfaj: Rejtélyes, Dráma, Fantasy

Játékmenet: Puzzle, Hagyományos kaland

Grafikai stílus: 3D, Cel-shaded

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Point & click, Érintőképernyős, Gamepad

Fejlesztő: Pendulo Studios

Kiadó: Microids

Platform: Windows/DOS, PlayStation 4, Xbox One, iOS

Leírás:

A Yesterday folytatásában a halhatatlan páros, John Yesterday és Pauline bőrébe bújva utazunk nem csak a Földön, de időn keresztül is.

1481-ben járunk, amikor Johnt nyilvánosan megalázzák és börtönbe vetik boszorkányság gyanújával. Később egy alkímiai kísérlet alá veti magát, melyben halhatatlanságot szerez magának. De ez az örök élet nem teljesen tökéletes. Minden egyes feltámadás után John elveszíti az emlékeit.

A jelenben John és Pauline Párizsban élnek, ahol egy ősi lelet után kutatnak, aminek segítségével újra meg tudják csinálni az előbb említett kísérletet. Kutatásaik során azonban rájönnek, hogy nem ők az egyetlenek, akiket érdekel a halhatatlanságot biztosító lelet.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.