Who's Lila?

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2022. február 24. (2 éve 4 hónapja)

Műfaj: Sci-fi, Rejtélyes, Thriller

Játékmenet: Hagyományos kaland, Narratív történetmesélés

Grafikai stílus: 3D, PixelArt

Nézet: 2D külső-nézetes, 3D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: Garage Heathen

Kiadó: Garage Heathen

Platform: Windows/DOS

Leírás:

A „Who’s Lila?”, avagy „Ki az a Lila?” egy fordított-nyomozós point-and-click kalandjáték. Pontosabban egy mesterséges intelligencia által vezérelt játék, ahol a dialóguslehetőségek kiválasztása helyett a karakter arcát kell módosítanod.
Megoldod a rejtélyt? Képes leszel megbirkózni saját érzelmeiddel a rejtélyes célok elérése érdekében? És vajon megtalálod-e a választ a végső kérdésre: Ki az a Lila?

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.