Where the Water Tastes Like Wine

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2018. február 28. (6 éve 4 hónapja)

Műfaj: Dráma

Játékmenet: Sétaszimulátor, Narratív történetmesélés

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt, Cel-shaded

Nézet: Belső-nézetes, 3D külső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD)

Leírás:

Egy játék, amely az utazásról, a történetek megosztásáról és a túlélésért küzdő sorsokról szól. A játékban található illusztrációk nagy része Kellan Jettnek köszönhető. A játékosok végigsétálnak az Amerikai Egyesült Államokon - és egy évszázadnyi történelmén keresztül -, hogy különböző emberekkel találkozzanak, akiknek mindegyiküknek saját, különleges történetük van. Leginkább azoknak ajánlható a játék, akiket érdekel az amerikai történelem, az amerikai élet- és gondolkodásmód és az, hogy ezek a dolgok mennyire változatosak az USA hatalmas területének különböző pontjain. Persze azok se hagyják ki, akiket érdekelnek az érdekes emberi sorsok, valamint a kellemes illusztrációk és fülbemászó dallamok.

Érdekesség még, hogy a játék készítésében olyan nevek vettek részt, mint Sting, Austin Walker (Waypont főszerkesztője), Gita Jackson (Kotaku újságírónője), vagy Dave Fennoy (Lee szinkronhangja a TWD-ből).

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.